Aquest matí ens hem aixecat a les 5:50 per anar al mercat del peix. Com que encara estem de jet lag, no ens ha costat molt.
Ací us deixem una foto dels homes que preparen les tonyines.
La veritat és que ha sigut impresionant, tenen tots tipus de moluscos, cargols de mar, clotxines que deuen pessar més d'un kilo cadascuna, bacallà gegant i lo més impressionant són les tonyines, com les parteixen amb serres, i con li treuen fins l'ultima espina per porder menjar-les en sushi!. Hem provat tot el que ens han donat: polp cru i marinat (color rosa fosfi), salmó cru, tonyina crua, huevas i ous de moltes coses, algas... a les 7 del matí tot aixó t'entra que no veas!
Després hem esmorçat a un dels restaurants/barra de cuina del costat, hi ha unes cues llarguiiiisimes doncs diuen que és ón es menja el millor peix fresc de tot Tokyo... la sopa amb ramen i ostres estava bestial!, el primer mos no entrava massa be (més bé era hora d'un cafe amb llet...), però després... mmm!!!! encara em llepo els llavis.
Al acabar hem fet volteta pels Jardins del Palau Imperial, i hem fet una siesta sota uns pinos japonesos molt xulos. Com que hem vist més gent, hem pensat que era el lloc idoni... encara que després ens hem adonat que era un lloc reservat pels Homeless/vagabundos. Però ningú ens ha dit res.
Volteta per Ginza, amb totes les tendes pijes i cares del mon, des de Gucci, Dior, a Ambercrombie, tios guapos, tias primas, gent "aparentment guay"
La veritat és que ha sigut impresionant, tenen tots tipus de moluscos, cargols de mar, clotxines que deuen pessar més d'un kilo cadascuna, bacallà gegant i lo més impressionant són les tonyines, com les parteixen amb serres, i con li treuen fins l'ultima espina per porder menjar-les en sushi!. Hem provat tot el que ens han donat: polp cru i marinat (color rosa fosfi), salmó cru, tonyina crua, huevas i ous de moltes coses, algas... a les 7 del matí tot aixó t'entra que no veas!
Després hem esmorçat a un dels restaurants/barra de cuina del costat, hi ha unes cues llarguiiiisimes doncs diuen que és ón es menja el millor peix fresc de tot Tokyo... la sopa amb ramen i ostres estava bestial!, el primer mos no entrava massa be (més bé era hora d'un cafe amb llet...), però després... mmm!!!! encara em llepo els llavis.
Al acabar hem fet volteta pels Jardins del Palau Imperial, i hem fet una siesta sota uns pinos japonesos molt xulos. Com que hem vist més gent, hem pensat que era el lloc idoni... encara que després ens hem adonat que era un lloc reservat pels Homeless/vagabundos. Però ningú ens ha dit res.
Volteta per Ginza, amb totes les tendes pijes i cares del mon, des de Gucci, Dior, a Ambercrombie, tios guapos, tias primas, gent "aparentment guay"
Per sopar té amb tempura de llangostins i verdures al barri de Asakasa, molt més tradicional i on estem dormint!
Dema tren bala cap a Kyoto!
No hay comentarios:
Publicar un comentario